dinsdag 15 oktober 2013

Van regen naar zon.

Maandag 13 oktober Richmond, va - Raleigh nc.

Nou, het was in iedergaval droog maar wel zwaar bewolkt maar een kinderhand is snel gevuld. We beloten onderweg te ontbijten, slecht idee dus, we kwamen niks tegen. Toch maar bij een supermarkt gestopt voor broodjes en beleg, het laatste ging wel maar de broodjes waren niet je van het. In ieder geval waren de magen gevuld.

Op het lijstje stond het country doctor museum maar dat was op maandag dus niet open, hebben wij weer. Ook stond er nog een kerkhof op het programma maar twee dagen achter elkaar vonden we toch iets te veel van het goede. Dus maar langzaam aan naar Raleigh. We moesten nog onderbroeken ruilen bij Target dus maar meteen een stop onderweg gemaakt.

We overnachtten in het Raddisson, research triangle, niets bijzonders over te melden dan dat ze erg harde bedden hebben, bah.

Dinsdag 14 oktober Raleigh,nc - Charlotte, nc

Eindelijk.........vanmorgen na het ontbijt kwam de zon door!!!! Maar meteen de zonnebrillen tevoorschijn gehaald, kunnen we ze nog gebruiken voor hij weer weg is.

Onderweg naar Charlotte besloten we langs Rosedale te rijden, een oud huis. Echter daar aangekomen vonden we het niet echt bijzonder en hebben alleen foto's van de buitenkant gemaakt.



Vervolgens gingen we op weg naar de music hall of fame van North Carolina, eenmaal daar bleek het gesloten te zijn tot twee uur, het was pas twaalf uur, daar gaan we dus niet op wachten.
Toen maar doorgereden naar het hotel, een Best Western plus, ook weer niks bijzonders maar het is maar voor één nachtje, morgen vertrekken we naar Charleston.

Ik ga er vannacht vast van dromen, er is daar bnamelijk een hele hoge brug en die vind ik heeeeel eng, ik heb steeds het gevoel dat we het water in rijden, brrrrr.
Morgen wordt het trouwens 29 graden, klinkt al beter nietwaar :)
 

Tot zover , de groeten van ons.

1 opmerking:

  1. Nu er is licht in de duisternis... de zon! Joh die brug komt helemaal goed, gewoon je ogen dicht doen, als niet rijdt tenminste...
    Veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen