zondag 20 oktober 2013

Onderweg....en veranderingen

Vrijdag 18 oktober Waycross, ga naar Dothan, al

Op zich een vrij saaie rit, we reden binnendoor en kwamen langs veel katoenvelden en boerderijen. Zoals altijd verbazen wij ons hoe sommige tuinen eruit zien, wat een troep zeg. Alles wat ze niet meer gebruiken laten ze gewoon in de tuin liggen, een paradijs voor pickers.

Katoenveld      


Balen geperste katoen





Eeenmaal angekomen bij het hotel, vandaag een Holliday-inn, vonden we het nog zo rustig. Wat bleek naar het inchecken, we waren een uur terug gegaan in de tijd. 's-Avonds lekker gegeten bij Longhorn en op tijd naar bed.

Zaterdag 19 oktober Dothan, al naar Demopolis, al

En alweer zo'n enerverende rit, wat doe je dan zoal? Wel, we zijn voor zien van allerlei gemakken; een koelbox met daarin lekker koud water, v8 en sapjes. De radio staat meestal op een countryzender en verder genieten we van het uitzicht.

Ik had nog twee huizen gevonden maar daar aangekomen bleken ze gesloten te zijn, ook fijn dat ze dit op internet vermelden. Verder kan ik kort zijn over Demopolis, een slaperig gehuchtje. Veel restaurants waren er niet dus werd het pizza van Pizza Hut :)

Omdat we nog eigenlijk weinig gezien hebben belsoten we de route wat om te gooien en nog een paar agen in Washington te blijven. Een paar uurtjes puzzelen later zijn we eruit en hebben we twee dagen extra in Washington. Via hotwire boek ik het Liaison Hotel vlakbij het capitool voor een redelijke prijs, alhoewel we wel parkeren moeten betalen, volgens de site $38 per nacht, oef. Maar dan heb je ook wat :)

Zondag 20 oktober Demopolis, al naar Flowood, ms

Een iets kortere rit, weinig over te zeggen. We logeren nu in een Best Western Plus, mooie kamer.
Straks lekker eten en morgen op weg naar Memphis!

Tot zover, de groeten van ons

2 opmerkingen:

  1. Hallo Karla en Andre
    geniet ze van het veranderen van jullie reis schema.
    Hopelijk blijft het nu wel lekker droog en kunnen jullie nog leuke dingen daar bezien
    fijne dagen samen daar.
    gr. Catrien en toon

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je waant je toch weer heel even een klein beetje in de tijd van Kunta Kinte en Chicken George als je door de katoenvelden rijdt......

    BeantwoordenVerwijderen