dinsdag 22 november 2011

nog efkes..

Met nog 5 dagen op de (af)teller maar weer eens een berichtje. Ik begin langzaam vast spullen klaar te leggen die mee moeten. Het checklijstje is inmiddels uitgeprint en ligt klaar. De koffers staan nog niet binnen, dit om de katten, die thuis blijven, zo min mogelijk stress te bezorgen :) Maandag om 15.20 vliegen we rechtstreeks naar Miami met KLM. We landen dan plaatselijke tijd om 19.30, niet ideaal maar we hebben de tijden ook niet voor het uitzoeken. De volgende blog zal ik vanaf Miami posten.
De groetjes Van Ons

6 opmerkingen:

  1. Succes met het inpakken en alvast een heel goede reis.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Alvast een hele goede reis en wij lezen lekker mee.

    Gr. Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nog maar 5 dagen, lekker hoor.
    Goede reis en tot in Miami.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat heerlijk, jullie gaan bijna al. Alvast een goede reis toegewenst. We kijken uit naar de update vanuit Miami. Ontbijttip: De fruitsalade ( of Yoghurt all the way) bij het "Newscafe" op de Ocean Drive. mmmmm..
    Heel veel plezier!!

    Groet Christa

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Nog een nachtje en dan mogen jullie gaan vliegen naar Miami! Ik ga jullie volgen want ik heb vreselijke heimwee haha, wij zijn nu net een weekje weer thuis! Alvast een fijne reis en have fun.....

    groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een heerlijk vooruitzicht met dit verschrikkelijke weer hier. Veel succes met het inpakken van de koffers en het afscheid nemen van de katten. Een goede reis en tot de volgende blog.

    Groetjes MaRiLin

    BeantwoordenVerwijderen