dinsdag 29 november 2011

Klaar voor de start...go!

Maandagochtend waren we natuurlijk al vroeg wakker, spannend zo'n vertrekdag. Om half 11 kwamen mijn ouders om ons naar Schiphol te brengen. Om dat we pas om 15.20uur zouden vliegen hadden we nog tijd genoeg om daar wat te eten. Het boarden begon precies op tijd, omdat de bodyscan kapot was werden we allebei gefouilleerd, haha niks gevonden natuurlijk. Na enig oponthoud van ongeveer drie kwartier omdat er een deur van de laadruimte niet goed sloot konden we eindelijk vertrekken.

De vlucht ging soepel, zelfs geen turbulentie. Het eten was wonderwel goed te eten, sperziebonen met wittebonenstamp met gehaktbal, kan het nog hollandser?
Omdat wij vooraan in het toestel zaten waren we er in Miami ook heel snel uit. Na een heel eind lopen waren we in recordtijd door de douane heen nog geen 5 minuten! Ik zie er blijkbaar heel betrouwbaar uit want van mij hoefde maar 1 hand gescand te worden.

Met een metro wordt je hier naar een centrale ruimte gebracht waar alle autoverhuurmaatschappijen bij elkaar zitten. Bij budget waren er maar 3 mensen voor ons, maar wat zijn ze daar toch langzaam. Wij kregen nog een andere auto aangeboden maar nadat we aangaven dat we toch liever de ford explorer el hadden kon ook dit geregeld worden. Het is dus een supergrote bak, foto's volgen later.

Vanaf het vliegveld waren we in 5 minuten bij het hotel, dit keer Best Western Airport, ziet er allemaal prima uit en het bed ligt heerlijk!

Vandaag hebben we om 10uur een rondleiding door het art deco gedeelte van de stad maar niet voordat we ontbeten hebben bij de IHOP. Hierover later meer.

Tot de volgende

4 opmerkingen:

  1. Dit was echt een soepele reis, geniet van Florida. De update wachten we geduldig af.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jullie hebben inderdaad een voorspoedige reis gehad. Nu lekker bijkomen in het hotel en morgen genieten van een typisch Amerikaans ontbijt. Geniet ervan en we zijn benieuwd naar de auto....

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een goed begin van de vakantie, het grote genieten kan beginnen.
    Heel veel plezier.
    Groetjes
    Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat is een lekkere relaxe reis geweest, fijn. Heel veel plezier,
    Saskia

    BeantwoordenVerwijderen